Kamermuziek

De Werkgroep Kamermuziek organiseert vijf concerten per jaar. Het zijn concerten van hoog niveau met vooral Nederlandse musici. Bekende en zeer gerenommeerde solisten, maar ook talentvolle, jonge musici trekken jaarlijks vele bezoekers.

De meeste concerten vinden plaats in het prachtige 14e-eeuwse kerkje van Hall (officiële naam: Ludgerus kerk). Een andere locatie is incidenteel de Oude- of Pancratiuskerk, Kerkstraat 17 in Brummen. Het aantal plaatsen op onze concertlocaties is beperkt. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u tijdig kaarten te kopen. Dit doet u eenvoudig door op de knop ‘Bestel Kaarten Kamermuziek’ linksonder op deze pagina te klikken.

De werkgroep bestaat uit:

  • Diederik Kuenen (programmeur, telefoon 0313-438098)
  • Leonore Sonn (secretaris)
  • Dolf Hofs (penningmeester, telefoon 0575-562922, mail: )
  • Bruno van der Werff

Concerten 2019/2020

Een overzicht van de geplande concerten vindt u op de agendapagina, kies daar de categorie "Kamermuziek" (u vindt daar bij ieder concert ook het adres van de locatie).
U kunt desgewenst ook het jaarprogramma inzien of downloaden: bekijk jaarprogramma.

Voor de concerten kunt u (vanaf 10 juli) online toegangskaarten of een abonnement kopen via de Agendapagina (tot 24 uur voor aanvang van het concert). Toegangskaarten kunt u ook een half uur voor het concert aan de kassa in de kerk kopen.

Voor meer informatie over de concerten kunt u bellen met onze programmeur, Diederik Kuenen, 0313-438098.
De programma informatie op de Agendapagina is uiteraard onder voorbehoud van wijziging door de uitvoerende musici.

Kinderen tot 16 jaar hebben gratis toegang. Toegangskaarten voor kinderen zijn telefonisch te bestellen bij Dolf Hofs, 0575-562922.

Nieuwsbrief

Wij verzenden voor ieder concert een nieuwsbrief. Wilt u deze ook ontvangen? Stuur dan een mailtje naar de secretaris: .

Sponsors

De werkgroep dankt de volgende personen en instellingen voor hun bijdrage aan de totstandkoming van deze concertserie:

Parkeren in Hall

Voor de Ludgerus kerk in Hall geldt een parkeeradvies!

Om verkeersproblemen te vermijden vragen wij u dringend om niet aan weerszijden van de weg te parkeren, maar uitsluitend aan de overzijde van de kerk.

Vanuit Eerbeek: als u Hall binnenkomt neemt u de eerste weg links (Domineeskamp). U kunt dan zo rondrijden en rechts van de weg parkeren.

Komt u vanuit Zutphen, dan kunt u ook rechts parkeren.