Kamermuziek

De Werkgroep Kamermuziek organiseert vijf concerten per jaar. Het zijn concerten van hoog niveau met vooral Nederlandse musici. Bekende en zeer gerenommeerde solisten, maar ook talentvolle, jonge musici trekken jaarlijks vele bezoekers.

De werkgroep bestaat uit:

  • Diederik Kuenen (programmeur, telefoon 0313 438098)
  • Leonore Sonn (secretaris, telefoon 0575 545616)
  • Geertje van Zanten (penningmeester, telefoon 0575 845379,
    mail: )
  • Bruno van der Werff

Concerten 2020-2021

Voor dit seizoen waren weer prachtige concerten gepland, zoals in het jaarprogramma is te zien: bekijk jaarprogramma.

Echter...het Corona-virus is ons voorlopig de baas.
Het is dan ook onontkoombaar dat wij u - met bezwaard gemoed - moeten meedelen dat wij vanwege de huidige Corona-maatregelen ons verdere programma 2020-2021 niet ten gehore mogen brengen. De concerten van Hawych Elders en Sander Sittig op zondag 14 februari en van het Orlando-Blaaskwintet op zondag 14 maart gaan dus niet door.
De belangstelling, in de vorm van het dubbele aantal abonnementen t.o.v. vorig seizoen, was voor ons een grote steun in de rug en een aanwijzing dat wij met onze programmering op de goede weg zijn!
Intussen werken wij vol optimisme en onverstoorbaar verder aan het programma voor het seizoen 2021-2022. In grote lijnen heeft dit al vorm; wij zijn er trots op weer fantastische musici te hebben kunnen vastleggen. Te zijner tijd zal het resultaat op deze plaats zichtbaar zijn.

Voor meer informatie kunt u bellen met onze programmeur, Diederik Kuenen, 0313 438098.

Nieuwsbrief

Wij verzenden voor ieder concert een nieuwsbrief. Wilt u deze ook ontvangen? Stuur dan een mailtje naar de secretaris: .

Sponsors

De werkgroep dankt de volgende personen en instellingen voor hun bijdrage aan de totstandkoming van deze concertserie: