Bruikleen beamer

De Culturele Stichting is in het bezit van een beamer die in bruikleen wordt verstrekt met inachtneming van de volgende spelregels.

Spelregels

  • De beamer is beschikbaar voor alle aan de stichting gelieerde, niet-commerciĆ«le culturele instellingen en verenigingen, voor cultuur gerelateerde activiteiten.
  • De Culturele Stichting brengt geen kosten in rekening voor het gebruik van beamer en projectiescherm, tenzij er bij inlevering onderdelen missen of er schade wordt vastgesteld die het gevolg is van onachtzaamheid.
  • De apparatuur kan alleen opgehaald / ingeleverd worden bij de Openbare Bibliotheek te Brummen gedurende de reguliere openingstijden (zie Openingstijden Bibliotheek Brummen). Bij inlevering wordt de apparatuur gecontroleerd.
  • Technische ondersteuning, indien gewenst, wordt verleend door de Brummense Buiten Bios voor het dorp Brummen en door de Stichting Muziek En Theater (MET) voor Eerbeek.
  • Door het aanvraagformulier volledig en correct in te vullen stelt de aanvrager ons in staat zo spoedig mogelijk de status van de aanvraag te melden en stemt de aanvrager in met deze spelregels.

Beamer in bruikleen?

Gebruik het formulier hiernaast (of hierboven, als u een klein scherm gebruikt) om de aanvraag te doen.