Afdichting Muziekkoepel

Voor de Muziekkoepel op het Marktplein in Brummen is afdichting beschikbaar, u kunt hier via de Culturele Stichting gebruik van maken tijdens een uitvoering. Daarvoor gelden de volgende spelregels.

Spelregels

  • De afdichting is beschikbaar voor alle aan de stichting gelieerde, niet commerciële culturele instellingen en verenigingen voor cultuur gerelateerde activiteiten.
  • De Culturele Stichting brengt geen kosten in rekening voor het gebruik van de afdichting tenzij er bij inlevering schade wordt vastgesteld die het gevolg is van onachtzaamheid.
  • De afdichting kan alleen opgehaald / ingeleverd worden op de dag van gebruik. Bij inlevering worden de afdichtdoeken gecontroleerd.
  • Voor gebruik van de afdichting dient een borgsom van € 100,-- betaald te worden, die na inlevering en controle van de afdichting wordt terugbetaald.
  • Door het aanvraagformulier op deze pagina volledig en correct in te vullen, stelt u ons in staat u zo spoedig mogelijk te melden of de afdichting beschikbaar kan worden gesteld.

Privacy

De privacyverklaring van de Culturele Stichting is ook van toepassing op dit formulier.

Akkoord spelregels

Door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen, geeft u aan in te stemmen met de spelregels en het privacyreglement.