Kamermuziek

De Werkgroep Kamermuziek organiseert zes concerten per jaar. Het zijn concerten van hoog niveau met vooral Nederlandse musici. Bekende en zeer gerenommeerde solisten, maar ook talentvolle, jonge musici trekken jaarlijks vele bezoekers.

De meeste concerten vinden plaats in het prachtige 14e-eeuwse kerkje van Hall. Een andere locatie is incidenteel de Oude Kerk in Brummen, en voor het laatste concert van dit seizoen, in mei 2019, De Bronckhorsthoeve. Op deze laatste locatie wordt het concert gecombineerd met een High Tea en is daarom een concert culinair. Het aantal plaatsen op onze concertlocaties is beperkt. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u tijdig kaarten te kopen. Dit doet u eenvoudig door op de knop ‘Bestel Kaarten Kamermuziek’ linksonder op deze pagina te klikken.

De werkgroep bestaat uit:

  • Diederik Kuenen (programmeur, telefoon 0313-438098)
  • Marieke Gitz (secretariaat, mail: )
  • Dolf Hofs (penningmeester, telefoon 0575-562922, mail: )
  • Hennie Pauw
  • Bruno van der Werff

Concerten 2018/2019

Een overzicht van de geplande concerten vindt u op de agendapagina, kies daar de categorie "Kamermuziek" (u vindt daar bij ieder concert ook het adres van de locatie).
U kunt desgewenst ook het jaarprogramma inzien of downloaden: bekijk jaarprogramma.

Voor de concerten kunt u (vanaf 1 juli) online toegangskaarten of een abonnement kopen via de Agendapagina (tot 24 uur voor aanvang van het concert). Toegangskaarten kunt u ook een half uur voor het concert aan de kassa in de kerk kopen.

Voor meer informatie over de concerten kunt u bellen met onze programmeur, Diederik Kuenen, 0313-438098.
De programma informatie op de Agendapagina is uiteraard onder voorbehoud van wijziging door de uitvoerende musici.

Voor kinderen geldt een aangepast tarief. Toegangskaarten voor kinderen zijn uitsluitend telefonisch te bestellen bij Dolf Hofs, 0575-562922.

Nieuwsbrief

Wij verzenden voor ieder concert een nieuwsbrief. Wilt u deze ook ontvangen? Stuur dan een mailtje naar Marieke Gitz (secretaris), .

Sponsors

De werkgroep dankt de volgende personen en instellingen voor hun bijdrage aan de totstandkoming van deze concertserie:

Parkeren in Hall

Voor de kerk in Hall geldt een parkeeradvies!

Om verkeersproblemen te vermijden vragen wij u dringend om niet aan weerszijden van de weg te parkeren, maar uitsluitend aan de overzijde van de kerk.

Vanuit Eerbeek: als u Hall binnenkomt neemt u de eerste weg links (Domineeskamp). U kunt dan zo rondrijden en rechts van de weg parkeren.

Komt u vanuit Zutphen, dan kunt u ook rechts parkeren.