Zingt u ook met veel plezier, sluit dan aan bij Broeks koor de Vroolijkheid!

Heeft u ook met veel plezier gekeken naar het programma ZING!!! op de tv van de zomer? Wat een enthousiasme en inspiratie kun je ervaren door te zingen.

Zingen in het koor de Vroolijkheid geeft een soortgelijke ervaring. Het samen oefenen en experimenteren met de klank, het volume en de dynamiek geeft plezier en voldoening . Daarbij daagt de dirigent, Alyde Touwen, ons uit het beste uit ons zelf te halen. Dat is een heel fijn gevoel!

Bezoek een repetitie

Wilt u dat ook eens ervaren, kom dan vrijblijvend kennismaken tijdens één van onze repetities de komende periode. Het Broeks koor De Vroolijkheid bestaat uit een ‘bonte’ verzameling van vrouwen en mannen met een creatief hart. Vierstemmige liederen van klassiek tot Afrikaans staat op ons repertoire. Elk jaar zijn er één of twee uitvoeringen. Daarnaast is er elk jaar een avond waarbij de leden elkaar ontmoeten en waarbij er Vroolijke uitspattingen zijn. Voor wie dat wil, is er open podium. Dat resulteert in een avond met een gevarieerd programma: duetten, sketchjes, gedichten en overdenkingen.

De repetities zijn op vrijdagavond, eens per 14 dagen, van 19.30 u tot 21.30 u in het NPB-gebouw, D.A. van Vuurenstraat 10 te Brummen. Nieuwsgierig geworden, kijk dan op www.broekskoordevroolijkheid.nl of neem contact op met de secretaris via vroolijkheid@gmail.com.

Kom meezingen. U bent van harte welkom!

Foto: Impressie van de afsluitende avond van het seizoen.