Vrijdag 3 november is de voorverkoop gestart voor een toegangsbewijs voor de Brummense Popquiz.

Nieuw is dat de verkoop dit jaar online plaats vindt via de Brummense popquizsite www.popquizbrummen.nl. En voor de snelle beslissers is er een voordeel. Want tot en met 5 december kun je via deze website een early-bird ticket kopen voor 5 euro. Vanaf 6 december kost een kaartje 7,50 euro. Of zet je vanaf 6 december op de bezoekerslijst bij Uitspanning De Vroolijke Frans. Wacht niet te lang, want Derde Kerstdag belooft weer een gezellige en verrassende muzikale avond te worden! 

 

Dit jaar maakt een heuse live-band weer onderdeel uit van de quizavond. Na 10 succesvolle edities met Move Your Mind is er dit jaar een nieuwe huisband gecontracteerd. Deze band speelt louter vertrouwde nummers uit de Top 2000. De band is geformeerd rondom frontvrouw Angela Vos, een topzangeres uit deze regio. Zij wordt bijgestaan door de mannen Sander, Robert, Pascal en 
Robert Jan. Gedurende de quizavond kun je dus ook volop genieten van de beste livemuziek! 

Bijna vol deelnemersveld

Ook dit jaar zijn er weer veel teams die mee willen doen aan de popquiz. Binnen één week zijn 11 van de 12 plekken bezet! Teams kunnen zich nog steeds aanmelden via de website, maar worden dan geplaatst op de reservelijst. Naast een groot aantal vaste deelnemers (waaronder het winnende team van vorig jaar De Overkant) zijn er ook nu weer enkele minder ervaren teams en met Heavy D’s ook een volledig nieuw team. De lijst met deelnemende teams zijn De Overkant, Team Hilarius, Good Riddance, Heavy D’s, De Bouwmeesters, Papa’s, Blusploeg 2, De 4 Musketiers, De Nösteraars, Team 3 voor 12 en The Spotify’s. Wie gaat dit jaar met de Hans Broer Award aan de haal? Dat wordt op 27 december bekend!

Popbuffet? Nu aanmelden

Een traditioneel onderdeel van de Brummense popquiz is het speciaal culinair popbuffet. Voorafgaande aan de quiz kun je op Derde Kerstdag in De Vroolijke Frans weer genieten van dit bijzondere buffet, dat chefkok Eric Elzinga speciaal voor de muziekliefhebbers gaat samenstellen. Aanvang is 17.30 uur en de kosten bedragen slechts 25 euro. Je betaalt dan geen entree meer voor de popquiz later die avond. Iedereen kan zich nu aanmelden voor het popbuffet via mailadres info@devroolijkefrans.nl of telefoonnummer (0575) 561719.

Veel steun voor organisatie

De organisatie is in handen van Theo van Enckevort, Gert-Jan van Dijk, Karin Beuwer en Robert Kersten. 
Zij weten zich ook dit jaar gesteund door een groot aantal sponsoren zoals Drukkerij Hilarius, Paaspop Schijndel, Kroese Arnhem/Nijmegen, WalkIn Zutphen, Fidato Arnhem, Burgerweeshuis Deventer, Luxor Live Arnhem, Gigant Apeldoorn, Hedon Zwolle, Trolly Town Studio, Vroolijke Frans en SPL P.A. Service. 

Vragen?

Mail deze naar mailadres popquizbrummen@gmail.com. Natuurlijk kunt u ook terecht op de website www.popquizbrummen.nl. Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws over de popquiz? Volg ons dan via twitter @popquizbrummen, Instagram of de speciale Facebookpagina van Popquiz Brummen. 

Foto's: Gerrit Leemkuil