Zaterdagavond 19 mei tijdens het Pinksterweekend

Wat is TheaterLokaal?

TheaterLokaal is een onderdeel van de TheaterEtappe tijdens het Pinksterfestival in Brummen (pinksterfestivalbrummen). De TheaterEtappe vindt plaats op zaterdag en zondag. De optredens vinden plaats in ‘pipo’wagens waarin een klein podium zit, plus licht- en geluidsvoorziening èn een kleine tribune waar maximaal 30 mensen op kunnen zitten.

De zaterdagavond is gereserveerd voor het onderdeel TheaterLokaal: boeren, burgers, artiesten en buitenlui uit de gemeente Brummen of uit de omgeving kunnen het podium betreden en hun kunsten laten zien. Optredens door bands, dichters, verhalenvertellers, theatergroepjes, cabaret duo’s, een dans uitvoeren, kindervoorstellingen, singer-songwriters, goochelaars etc. etc, heel veel is mogelijk.

Voor wie is het optreden?
Voor Echt Publiek, uit Brummen, maar ook van ver daarbuiten. Iedereen is welkom om naar jouw optreden te komen kijken. Dus nodig buren, vrienden, familie, bekenden en onbekenden uit om in jouw wagen te komen en jouw voorstelling te zien! De entree zal niet hoog zijn en de opbrengst komt ten goede aan de huur van de wagens.

Door wie, wie zijn de artiesten?
Dat kun jij zijn! Kun je dansen, zingen, voordragen, goochelen, muziek maken of heb je iets anders wat je wil laten zien op een podium: schrijf je dan vooral in en mis deze mooie kans niet om je op een heus podium te laten zien

Waar treed je op?
Op het Marktplein in Brummen staan op Pinsterzaterdag en Pinksterzondag vier prachtige theaterwagens opgesteld. Een rode, blauwe, groene en een paarse wagen. In elk van de wagens is dus een klein podium voor de artiest en een tribune voor circa 30 toeschouwers. De zaterdagavond is voor Theater Lokaal: lokaal talent uit de regio.

Hoeveel ervaring heb je nodig om op te treden in een theaterwagen?
Ervaring is geen vereiste. Het belangrijkste is dat je met veel enthousiasme en goed voorbereid voor je publiek staat, dat is voldoende. De meeste mensen genieten van enthousiasme en zeker ook van wat jij daar op de planken zet!

Hoeveel keer speel je tijdens TheaterLokaal?
Dat kunnen we met je afspreken, maar ga uit van 2 of 3x en een voorstelling duurt tussen de 20 en 25 minuten, beslist niet langer. Jij meldt je aan, wij stellen in overleg het programma samen en daar ga je dan: laat jouw talent zien en speel voor ECHT publiek!

Wat gebeurt de rest van de TheaterEtappe?
Op zondag zijn er ook voorstellingen in de wagens, maar dan door professionele artiesten uit het hele land.

Wat zijn de verdiensten?
Allereerst natuurlijk eeuwige roem én het heerlijke gevoel dat je gaat optreden in zo’n prachtige wagen. Daarnaast: toeschouwers betalen 3 euro entree, waarvan 2 euro naar de artiest gaat, en 1 euro naar de organisatie. Er kunnen max 30 personen in de wagens

Is er apparatuur in de wagens?
Ja, de wagens hebben allemaal geluid en licht en afhankelijk van wat je nodig hebt, wordt dat opgebouwd.

Waar kan ik terecht voor meer informatie?
Bel of mail naar de organisatie van de TheaterLokaal avond
 of bel 06-233 80 958

 Je kunt je aanmelden door middel van het invullen van dit formulier:

(klik hier):
Aanmeldformulier artiesten TheaterLokaal 2018 

 Na aanmelding neemt de organisatie contact met je op.