Vrouwenkoor Phoenix uit Brummen viert 40-jarig bestaan met jubileumconcert en nieuwe website.

Jubileumconcert

Precies op 10 januari 2023 bestond het koor Phoenix 40 jaar. Zaterdag 15 april is het grote concert om het jubileumfeest te vieren: Phoenix in Vuur en Vlam. De koorleden werken vanaf nu iedere donderdag hard aan een feestelijk programma. Zoals je van Phoenix gewend bent: dat wordt uiteraard weer veel afwisseling in nummers, van klassiek tot modern!
 

Jubileumcadeau

Als je jarig bent, dan krijg je cadeaus. Het bestuur heeft echter besloten om het koor zelf eens een flink cadeau te doen: een nieuwe website. Wat vind je allemaal op deze nieuwe website? Het koor kan nu eindelijk ook haar eigen nieuws lekker veel aandacht geven in een speciale rubriek met vele foto’s, interviews en nieuwsartikelen. Verder zijn ze gestart met een blog waar ruimte is voor persoonlijke verhalen en allerlei andere zaken die te maken hebben met het koor. Op de nieuwe website lees je ook hoe het 40 jaar geleden allemaal begon, met heerlijke foto’s uit de oude doos.

Sponsors beter zichtbaar

Het koor is ook bijzonder blij dat de sponsors nu een veel betere plek hebben dan op de vorige website. Geïnteresseerden kunnen gelijk doorklikken naar de website van de sponsors. Uiteraard vinden websitebezoekers allerlei achtergrondinformatie over het koor en voor wie zingen leuk vindt: er is uiteraard een pagina hoe je lid kunt worden! Er is zeker nog ruimte voor nieuwe leden. Het vrouwenkoor staat voor kwaliteit, enthousiasme en gezelligheid. Het is een veelzijdig– ruim 40-koppig – koor met vrouwen uit de hele regio (Brummen, Dieren, Zutphen, Steenderen, Warnsveld, etc) en ze zingen van klassiek tot hedendaagse populaire werken. Neem een kijkje op www.vrouwenkoorphoenix.nl!