Het Cultuurhuis Pater Dekker in Eerbeek zoekt vrijwilligers om mee te helpen bij de vele activiteiten.

Het Cultuurhuis Pater Dekker is een plaats waar verenigingen, clubs en koren samen komen om te vergaderen, te spelen, te zingen of om gezellig samen te zijn. Ook de gemeente en de gezamenlijke artsen uit Eerbeek maken regelmatig gebruik van hun voorziening. Ook voor het vieren van verjaardagen of andere jubilea zijn er drie verschillende zalen beschikbaar.

De gebruikers worden gastvrij ontvangen met een kopje koffie of een drankje door de beheerder of door vrijwilligers. De afgelopen jaren is hard gewerkt om het gebouw fasegewijs om te toveren tot meerdere multifunctionele ruimtes. Een gedeelte van het gebouw is door Elfriede Arriƫns Uitvaartzorg de Verbinding in gebruik als sfeervolle afscheidskamer.

Door de vele activiteiten, waaronder ook condoleances, kunnen de vrijwilligers best wat meer hulp gebruiken. Vandaar dat het bestuur van de Stichting Pater Dekker een beroep op u doet om u op te geven als vrijwilliger. Gezien de aard van het werk is het wel prettig als u over enige horeca-ervaring beschikt. Draagt u de lokale gemeenschap in Eerbeek een warm hart toe en vindt u het leuk om met mensen om te gaan, aarzel dan niet en meld u aan. Vrijwilligers krijgen een bescheiden vergoeding.

De beheerder, Joke Wooning, staat u graag te woord als u meer informatie wilt over dit werk. Zij is bereikbaar onder nummer (06) 51 97 47 80.