Na de indrukwekkende 'The Armed Man', gaat het Projectkoor het Stabat Mater van Jenkins uitvoeren.


Eind juni presenteerde het Projectkoor Brummen, begeleid door het Harmonie Orkest Brummen, in twee keer een volle kerk, The armed man’ van Karl Jenkins. Het werden indrukwekkende concerten. Omdat deze tijd wel wat schoonheid kan gebruiken, hierbij voor alle geïnteresseerden het linkje waarmee de concerten kunnen worden beluisterd en bekeken. Beschouwt u het al een cadeautje: https://youtu.be/tOacRZYfWWY.
 

Het Stabat Mater van Jenkins

Het projectkoor is nog lang niet uitgezongen. Op 23 en 24 juni 2023 wordt samen met een projectorkest en solisten het Stabat Mater van Jenkins uitgevoerd. Het koor kan nog zangers en zangeressen gebruiken. Een koor is immers nooit te groot. De koorrepetities staan onder leiding van Jan Jaap Nuiver.
De beide concerten met orkest worden gedirigeerd door Römanö Mediati. Ook dit wordt weer een feest. Heeft u zin om mee te zingen, meld u zich dan aan via:  of telefonisch: 0612470446. Nog wat informatie; de repetities starten eind oktober en vinden plaats in Brummen. In eerste instantie op de vrijdagavond, vanaf medio februari 2023 op de zaterdagochtend. De deelnemersprijs zal liggen rond de 200 euro en is inclusief partituur.