Vanaf oktober start er weer een vaste groep Creatieve Schrijftafel in de bibliotheken Brummen en Eerbeek.

In kleine groepen ga je aan de slag met inspirerende schrijfopdrachten, oefeningen en technieken.

Voor de zomer vonden er al diverse kennismakingsbijeenkomsten Creatief Schrijven plaats.

Dat resulteerde in het starten van twee vaste groepen in oktober. Deze zijn op de tweede donderdagmiddag van de maand in Eerbeek en de derde donderdagochtend van de maand in Brummen. Jij kunt hierbij aansluiten.

 

Wat is Creatief Schrijven?

Je schrijft aan de hand van diverse inspirerende schrijfopdrachten, oefeningen en technieken. Je zult merken dat wat er spontaan in je opkomt je bijna vanzelf tot schrijven brengt.
Al schrijvend ontdek je wat er in jou leeft. Bij deze cursus is alles wat je schrijft goed. Niets is gek, raar of fout. Je eigen creatieve expressie en inspiratie worden gestimuleerd en je leert jouw binnenwereld steeds beter kennen. Kortom: creatief schrijven is voor iedereen.

Over Frances Giesberts

De introductiebijeenkomsten en de de vaste groepen Creatieve Schrijftafel worden gegeven door Frances Giesberts uit Eerbeek. Frances heeft Creatief Schrijven al jaren geleden ontdekt en heeft al heel wat workshops en cursussen gevolgd. Er gaat voor haar een helende en inspirerende werking van het Creatief Schrijven uit die bijdraagt aan haar welbevinden. Daarom wil Frances deze manier van schrijven graag doorgeven en delen met anderen. Ze heeft de Schrijfcursus ”Luisteren naar je pen” van C. de Vries gevolgd en is nu bevoegd om cursussen en workshops te geven.

Voor wie?

De vaste groepen Creatieve Schrijftafel zijn er voor iedereen. De groepen bestaan uit minimaal 6 en maximaal 8 personen. Je hoeft geen ervaring met schrijven te hebben. Lid zijn van de Bibliotheek is niet nodig. Wil je meer weten, neem dan contact op met Frances Giesberts via e-mail: .

Alles op een rijtje

Datum en tijd:
Eerbeek: 2de donderdagmiddag van de maand (14.00 tot 16.00 uur)
Start op 13 oktober.

Brummen: 3de donderdagochtend van de maand (10.00 tot 12.00 uur)
Start op 20 oktober.

Voor wie: Iedereen die in een vaste groep wil meedoen aan Creatief Schrijven.

Kosten: De cursus kost 60 Euro voor 6 lessen, vooraf in één keer betalen 50 Euro.

Aanmelden: Via e-mail. Stuur je aanmelding naar Frances via .

Meenemen: Neem een fijne (vul)pen en schriftje mee.