Meld je aan voor Leeskring in de Bibliotheek in Brummen of Eerbeek en lees daardoor meer en andere boeken!

Was het boek spannend? Vond je het boek prettig leesbaar? Zomaar wat onderwerpen die je bespreekt bij de Leeskring van de Bibliotheek in Brummen en Eerbeek. Door deel te nemen aan de Leeskring lees je meer boeken en ook andere boeken dan je zelf zou kiezen. Dat is niet alleen interessant maar geeft ook plezier en nieuwe inzichten.

 


Leeskring Brummen en Eerbeek

Lezen is leuk, meer lezen is nog leuker. Daarom komt de leeskring meerdere keren per jaar bij elkaar in zowel de Bibliotheek in Brummen als in Eerbeek. We bespreken dan samen de boeken die we gelezen hebben. De diversiteit aan titels is groot en het is interessant om te ontdekken hoe andere deelnemers het boek vonden. Zo ontstaat er een interessant gesprek tijdens de bespreking van een boek.

Wat je weten moet

De Leeskring wordt altijd begeleid door een ervaren docent Nederlands, de boeken betaal je zelf en worden verzorgd door de Bibliotheek. Iets voor jou? Meld je aan voor Leeskring via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl. Klik op ‘Activiteitenagenda’ en je ziet direct wanneer de eerste Leeskring is. Heb je nog vragen? Of wil je meer weten? Bel dan naar onze Bibliotheek en vraag naar Marian Camphuis. Uiteraard staat er een kop koffie of thee voor jou klaar.