Sinds het begin van de zomer is de expositie ‘Woord en beeld in de boomgaard’ in Brummen op het erf van Werk- en Zorgboerderij Cortenoever aan de Piepenbeltweg 27 in Brummen te bezoeken. De expositie is gemaakt in het kader van de IJsselbiënnale 2021 met het thema Tij, Tijd en Tijdelijkheid. U bent nog tot 18 september van harte welkom.
Wat u kunt verwachten: natuurkunstfoto's, gekoppeld aan vijf bij de foto’s geschreven zeer korte verhalen (zkv's). U kunt zelf ook een zeer kort verhaal schrijven bij één van de foto's en dit insturen naar . De mooiste ingestuurde verhalen worden gepubliceerd op deze website

Daarnaast kunt u ook avontuurlijk genieten van ‘Drijvende woorden’: het flexibele flessenpost-project in het weiland vlakbij de zorgboerderij.
‘Woord en beeld in de boomgaard’ is een gezamenlijk project van de werkgroep Taalmarkt van de Culturele Stichting Brummen, Sharon Elvin en Elly van Agtmaal, en de schrijvers van de zkv's: Agnes van Brussel, Nicolien van Doorn, Laurens Hoevenaren, Agave Kruijssen en Marije Verbeeck.
Een vriendelijk verzoek: kom wandelend of op de fiets, er is nagenoeg geen parkeergelegenheid voor auto's. De expositie is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.