Het coronavirus grijpt opnieuw razendsnel om zich heen. Daarom heeft de overheid besloten dat vanaf dinsdag 15 december tot ten minste dinsdag 19 januari de strengste lockdown tot nu toe ingaat. Ook de Bibliotheken in Brummen, Eerbeek en Twello zijn in die periode gesloten. We starten wel direct met de Afhaalbieb. Dus gelukkig blijft het mogelijk om boeken en andere media te lenen.

Hoe werkt het ook alweer?

Leden van de Bibliotheek kunnen boeken reserveren via de website, per mail of telefonisch. Zodra de boeken klaarstaan ontvang je een bevestiging per telefoon of mail van een van onze medewerkers met daarin de afhaalafspraak waarop de boeken afgehaald kunnen worden op de vestiging waar je lid bent. Het kan even duren voordat je een reactie krijgt. Leden die niet fysiek in staat zijn om naar de Bibliotheek te komen kunnen een afspraak maken om boeken thuis te laten bezorgen.

Veiligheid gewaarborgd

Om de veiligheid van leden en medewerkers te waarborgen, verzoeken wij iedereen om op het afgesproken tijdstip naar de Bibliotheek te komen. De gereserveerde boeken worden klaargezet in een tasje met de naam erop. In de hal kun je persoonlijk het tasje komen ophalen. Zorg ervoor dat je alleen naar binnen gaat en wacht even tot de vorige persoon naar buiten is gegaan.

Praktische informatie reserveren en afhalen van boeken

Er zijn elke week drie afhaalmomenten, op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur. Alleen tijdens het afhalen van nieuwe boeken is het mogelijk de reeds geleende boeken in te leveren. De uitleentermijn wordt automatisch verlengd en er worden geen boetes berekend. Het reserveren van boeken kan via de website, telefonisch of via mail. Telefonisch reserveren kan van maandag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 13.00 uur op onderstaande telefoonnummers:

• Telefoonnummer Twello 0571-272338
• Telefoonnummer Brummen 0575-561867
• Telefoonnummer Eerbeek 0313-651805

De Bibliotheek is gesloten op vrijdag 25 december, zaterdag 26 december en vrijdag 1 januari 2021!