Geen knalfeest, wel een jubileumkrant

De mensen van de vroolijkheid hadden dit jubileum heel graag willen vieren met een knalfeest van drie dagen met festiviteiten en optredens die passen onder de slogan ‘Eten Drinken en Cultuur’. Helaas is dat in deze coronatijd niet mogelijk. Toch wilden ze dit moment niet zo maar voorbij laten gaan en hebben hun trots over hetgeen dat is bereikt samengevat in een jubileumkrant die in het eerste weekend verschijnt. Deze jubileumkrant is het resultaat daarvan met foto’s door de jaren heen en met verhalen van mensen over de vroolijkheid. Maar ook een trots overzicht van het cultuurprogramma en een blik op de toekomst van de uitspanning. 

Bruisend centrum dat veel biedt voor iedereen

De Vroolijke Frans heeft zich ontwikkeld tot een bruisend centrum in het prachtige buitengebied van Brummen midden in het buurtschap Broek. Door de ligging en het programma zijn ze onderscheidend maar hebben toch plek voor gasten van alle leeftijden en alle verscheidenheid en smaken. De natuurliefhebber komt aan zijn trekken en dat geldt ook voor de muziekliefhebbers van allerlei stijlen. Men is de vele gasten dankbaar die de uitspanning weten te vinden en die grote waardering hebben voor het gebodene.
Het meest trots is men op het hele team! Hun betrokkenheid, gastvrije instelling, enthousiasme en vrolijke inzet maken dat de Uitspanning met recht ‘De Vroolijke Frans’ mag heten.
Meer informatie de Vroolijke Frans kunt u vinden op www.devroolijkefrans.nl of bellen naar 0575-561719.