Het kabinet heeft extra maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Als Bibliotheek volgen wij dit advies en dat betekent dat onze vestigingen in Brummen, Eerbeek en Twello, van 16 maart tot 6 april zijn gesloten.

Activiteiten afgelast

Alle activiteiten zijn afgelast tot 6 april. Het gaat dan om activiteiten die door de Bibliotheek zelf in de vestigingen zijn georganiseerd én om activiteiten die door externe partijen zijn georganiseerd. Ook alle cursussen, workshops en lezingen vallen hieronder.

Digitale dienstverlening

De uitleentermijn van materialen wordt tijdelijk verlengd naar zes weken. Online blijft onze dienstverlening uiteraard gewoon beschikbaar. Het lenen van luisterboeken of e-books kan via de website zoals altijd. Je vindt hier ook diverse digitale mogelijkheden om de verveling te bestrijden, zoals Bereslim, Muziekweb en verwijzingen naar diverse digitale bronnen.

Bereikbaarheid

Voor vragen zijn wij gedurende openingstijden bereikbaar op de volgende telefoonnummers:
Bibliotheek Brummen: 0575 – 56 18 67
Bibliotheek Eerbeek: 0313 – 65 18 05
Bibliotheek Twello: 0571 – 27 23 38
Via onze website (www.bibliotheekbrummenvoorst.nl) en social media kanalen houden wij iedereen zo goed mogelijk op de hoogte van de ontwikkelingen.