Zomerconcert in de Vroolijke Frans

 

Op zondag 3 juli om 13.00 uur vindt het eerste Zomerconcert plaats in de achtertuin van locatie De Vroolijke Frans aan de Knoevenoordstraat in Broek, bij Brummen. Medewerkenden aan dit concert zijn het Harmonie Orkest Brummen (HOB) o.l.v. Römanö Mediati, Vrouwenkoor Chic & Shanty o.l.v. Merel Harkink en het Broeks gemengd koor de Vroolijkheid o.l.v.
Alyde Touwen. Dit alles uiteraard met ondersteuning en medewerking van De Vroolijke Frans.

In 2019 kwam er een einde aan het bestaan van het orkest La Fraternité. Daarmee kwam er ook een eind aan het traditionele Grindconcert, dat
21 jaar stand hield. Het HOB bood aan om dit stokje over te nemen. Op de vraag aan de twee koren of ook zij hun medewerking wilden voortzetten, werd positief gereageerd. In kleine commissie, in samenwerking met de Vroolijke Frans, werden er plannen gesmeed. Vanwege corona lag de boel twee jaar stil, maar deze zomer kan het weer.

Onder een andere naam, op een ander tijdstip, niet aan de voorkant, maar in de achtertuin, wordt hiermee een oude traditie in een nieuw jasje gestoken. De organisatie hoopt dat er na dit eerste Zomerconcert velen zullen volgen en de start mag zijn van een hernieuwde traditie. Dat het Zomerconcert net zo’n succes mag worden als ooit het Grindconcert.

De toegang van dit concert is gratis, al is een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken, van harte welkom. 

Details

Datum 03-07-2022 13:00 uur
Duurt tot 03-07-2022 15:00 uur
Waar De Vroolijke Frans