Theater Etappe op Marktplein Brummen

Professionele artiesten

Het toetje van het goedgevulde weekend is de TheaterEtappe op Eerste Pinksterdag. De meeste hobbyisten uit de buurt die vol enthousiasme hun optredens op zaterdag hebben gedaan, maken plaats voor de professionele artiesten op zondag 10 juni.
Van heinde en verre komen zij om u te laten genieten op deze prachtige dag. Kijk gerust met een hapje en drankje bij de hand te midden van alle fraaie optredens. Van 13.00 uur tot 19.00 uur kunt u er eens lekker voor gaan zitten.
De TheaterDirecteur zal ook dit jaar weer zorgen voor een keur aan artiesten. We houden nog even geheim wie er komen, maar begin mei komt het gehele programma op de site (www.pinksterfestivalbrummen.nl), zodat u zich al kunt gaan verheugen. Ook voor kinderen komen er leuke voorstellingen!
Daar blijft het niet bij, want de dag wordt met een dj feestelijk afgesloten, waarbij de beentjes van de vloer kunnen… De Platenbus is ook op zondag aanwezig met Swingende Sixties.

Koffieconcert De Vier Jaargetijden (van 11 tot 13 uur), ook met Lokale Artiesten!

De TheaterEtappe begint op zondag om 11 uur met het sensationele onderdeel van componist Antonio Vivaldi. Zijn meesterwerk De Vier Jaargetijden wordt dit jaar op zondag gespeeld door klassiek geschoolde lokale muzikanten. Zij verzorgen vier concerten in de vier verschillende theaterwagens: in elke wagen een ander jaargetijde.
Het is nog een verrassing wie deze keer de verschillende jaargetijden gaan vertolken, maar dit jaar hebben we gekozen voor Lokale Talenten, waaronder bijvoorbeeld Para Eterno en de combi van vioollerares Karianne Brouwer/altvioliste Annemarie Visser.

Het Pinksterfestival biedt die dag niet alleen muzikale, maar ook culinaire hoogstandjes.
Vers van banketbakkerij Jolink wordt halverwege, dus na twee jaargetijden, koffie met gebak geserveerd.
Als bezoeker verplaatst u zich steeds van de ene naar de andere Theaterwagen om te genieten van het volgende jaargetijde.

 

Details

Datum 09-06-2019 11:00 uur
Duurt tot 09-06-2019 19:00 uur
Waar Marktplein Brummen