Popquiz Brummen 2022

Na drie jaar op Derde Kerstdag weer een ouderwets gezellige popquiz in De Vroolijke Frans. Met twaalf tot op de popencyclopedie gemotiveerde teams. En naar verwachting een volle zaal met muziekliefhebbers. Wil jij ook van de partij zijn? Zorg dan dat je op tijd een toegangskaartje koopt. Voor slechts 5 euro kun je de quiz bijwonen en getuige zijn van alweer de elfde editie van de enige echte popquiz.

Vol deelnemersveld: 12 teams

De laatste editie in 2019 leverde winst op voor Team Hilarius. De online editie een jaar later werd gewonnen door de Vrijwillige Brandweer van Breda. Bij teams doen in deze samenstelling dit jaar niet mee aan de popquiz. Maar met twaalf teams is het deelnemersveld wel maximaal gevuld. De deelnemende teams zijn dit jaar De Overkant, De Vrijwillige brandweer van Breda, Good Riddance, De 4 Musketiers, De Spotifys, De Nösteraars, Oeken 35-plus, De Mannen, De Blaauwtjes, Team Wolf, de Bouwmeesters en Team Hilarius.
Wie dit jaar met de Hans Broer Award aan de haal gaat, wordt op dinsdag 27 december bekend….

Popbuffet? Nu aanmelden

Een traditioneel onderdeel van de Brummense popquiz is het speciaal culinair popbuffet. Voorafgaande aan de quiz kun je op Derde Kerstdag in De Vroolijke Frans weer genieten van dit bijzondere buffet, dat chefkok Eric Elzinga speciaal voor de muziekliefhebbers gaat samenstellen. Aanvang is 17.30 uur en de kosten bedragen slechts 25 euro. Je betaalt dan geen entree meer voor de popquiz later die avond. Iedereen kan zich nu aanmelden voor het popbuffet via mailadres  of telefoonnummer (0575) 561719.

Toegang op derde kerstdag

Iedereen is van harte welkom de popquiz in De Vroolijke Frans te bezoeken. Ook dit jaar moet je daarvoor een toegangskaartje kopen. Kaarten zijn voor 5 euro p.p. te koop bij de Vroolijke Frans in Broek, Primera Bosman in Brummen en Boekhandel Hendriks in Eerbeek. Let op. Wees er op tijd bij, want vol = vol.

Veel steun voor organisatie

De organisatie is in handen van Theo van Enckevort, Gert-Jan van Dijk, Karin Beuwer en Robert Kersten.
De organisatie weet zich ook dit jaar gesteund door een groot aantal sponsoren zoals Drukkerij Hilarius, Paaspop Schijndel, Kroese Arnhem/Nijmegen, WalkIn Zutphen, Fidato Arnhem, Burgerweeshuis Deventer, Luxor Live Arnhem, Gigant Apeldoorn, Hedon Zwolle, Trolly Town Studio, Vroolijke Frans en SPL P.A. Service.

Heeft u vragen, dan kunt u deze mailen naar het e-mailadres   Natuurlijk kunt u ook terecht op de website www.popquizbrummen.nl. Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws over de popquiz? Volg ons dan via ons twitteraccount @popquizbrummen, ons instagram-account of de speciale facebookpagina van Popquiz Brummen.

Details

Datum 27-12-2022
Waar De Vroolijke Frans