# thuispopquizen voor iedereen!

Nog geen jaar geleden won Team Hilarius na een zinderende finale de negende editie van de Brummense popquiz. Een jaarlijks muziekevenement in de Vroolijke Frans waar veel inwoners uit de gemeente Brummen weer een jaar lang naar toeleven. Hoe anders is het dit jaar, waar het coronavirus een vette streep zet door dit succesvolle evenement. Maar dankzij waardevolle ondersteuning van een aantal nieuwe partners, organiseert de werkgroep dit jaar een geheel vernieuwde editie, die voor iedereen thuis ‘coronaproof’ is te volgen.

Online vanuit De Vroolijke Frans

De popquiz wordt traditiegetrouw gemaakt vanuit de Vroolijke Frans. Maar vanwege corona is publiek niet toegestaan, dus er is dit jaar gekozen voor streaming van het evenement. Op deze manier kan de quiz online bij iedereen thuis op de buis of het beeldscherm worden gebracht.
Vanaf 18.00 uur wordt de quizlink bekend gemaakt en kan iedereen die dat wil inloggen en vanaf 20.00 uur meedoen.

Kijken of meedoen

Geen 12 teams in een volle Vroolijke Frans deze keer. Toch wordt er gewoon gestreden om de Hans Broer Award. Iedereen mag meedoen, alleen of met een team. En gewoon vanuit huis. Meedoen of gewoon kijken, dat kan via de website van Popquiz Brummen, het televisiekanaal van RTV Veluwezoom of de facebookpagina’s van Popquiz Brummen en De Vroolijke Frans het muziekevenement volgen. Naast een groot aantal uiteenlopende quizvragen is er ook veel livemuziek en wordt op bijzondere wijze teruggeblikt op de vorige negen edities van de quiz.

Vragen?

Vragen over de Brummense popquiz kunnen worden gemaild naar het bekende mailadres . Ook kun je jouw vragen stellen aan de leden van de werkgroep, Theo van Enckevort, Gert-Jan van Dijk, Robert Kersten en Karin Beuwer. Op twitter @popquizbrummen), Facebook en instagram is de popquiz Brummen eveneens actief. Handig om te volgen.

Details

Datum 27-12-2020 20:00 uur