Ponderosa Ontpopfestival

De Ponderosa is een plek vol muziek, creativiteit en natuur voor jongeren om verder te groeien. Wij nodigen graag iedereen uit om van onze mooie plek mee te genieten tijdens dit muzikale festival. 

Fête de la Nature

Deze derde editie van het Ponderosa Ontpopfestival in het kader van het landelijke Fête de la Nature vindt weer plaats op het terrein achter de Michaelshoeve te Brummen! Het zal geopend worden door de voorzitter van het Fête de la Nature, Anne Leeflang.

Muziek

Kom genieten van een festival vol muziek. De hoofdact is De Dopegezinde Gemeente; verder komen The Grey Pants met Elke van Zevenhuizen en Henk Koorn van Hallo Venray, Bovenste Knoopje Open, The Ponderosa Band. Zij zullen o.a. nummers spelen van de musical Hamilton. En nog vele anderen zullen komen spelen.

Markt en workshops

Ook zal er een gezellige markt zijn met o.a. een kraampje met veganistische lekkernijen gemaakt door de jongeren van de Ponderosa, een kledingruil rekje en ook kan je ceremoniemeester Gerard het Orakel een bezoekje brengen voor wijze raad bij problemen. Samen met verrassende en creatieve workshops en activiteiten die ook erg leuk zijn voor kinderen zoals live action painting en een wandeling waarin je opzoek gaat naar wilde, eetbare planten! Ponderosa Zorg en Onderwijs is een inspirerende plek tussen een permacultuurtuin vol kruiden en kippen, muziek en creativiteit in! 

De toegang is gratis, het festival vindt plaats aan de Zutphensestraat 177F te Brummen.
Voor meer informatie: www.ponderosa.life

 

fotograaf: Lisa Nijenhuis

 

Details

Datum 26-05-2019 14:00 uur
Duurt tot 26-05-2019 23:00 uur
Waar Michaelshoeve Brummen