Woord en beeld in de boomgaard

Tijdens de IJsselbiënnale organiseert de werkgroep Taalmarkt samen met fotografe Sharon Elvin en verhalenverteller Elly van Agtmaal Woord en beeld in de boomgaard in Brummen. 
Natuurfoto’s van fotografe Sharon Elvin uit Brummen zijn verbonden met zeer korte verhalen (zkv-tjes) van schrijvers uit de gemeente Brummen. De schrijvers zijn: Agave Kruijssen, Agnes van Brussel, Marije Verbeeck, Nicolien van Doorn en Laurens Hoevenaren. Iedere schrijver heeft een favoriete foto uitgekozen en daarbij een zkv geschreven, denkend aan het thema van de IJsselbiënnale: Tij, Tijd en Tijdelijkheid.

Flessenpostproject

Op hetzelfde terrein bevindt zich ook een flessenpostproject van Elly van Agtmaal. U kunt hier in een weiland dwalen over verschillende paden waar onderweg allerlei vormen van flessenpost te lezen zijn. En u kunt ook meedoen, zorgen dat de post in beweging blijft, of zelf nieuwe flessenpost schrijven.

Locatie

De expositie van foto’s, zkv-tjes en de flessenpost is voor iedereen te bekijken tijdens de 3 maanden durende IJsselbiënnale in de boomgaard van werk- en zorgboerderij Cortenoever aan de Piepenbeltweg 27 in Brummen.

Openingsact

We bereiden een verrassende openingsactiviteit voor en wellicht ook een afsluiting. De data hiervoor zijn nog niet bekend, we houden u op de hoogte via onze website en de lokale pers.

Schrijf zelf een zeer kort verhaal!

Bij twee foto’s zijn geen zkv-tjes geschreven. U wordt van harte uitgenodigd om in deze bijzondere en mooie omgeving inspiratie op te snuiven om een eigen zkv te schrijven en te sturen naar .
Bij de afsluiting zullen de mooiste verhalen en de ontroerendste flessenpost worden voorgelezen. Alle ingestuurde verhalen vindt u onder www.brummencultuur.nl/kortverhaal.

Kom allemaal genieten in deze zomer van onze prachtige uiterwaarden en de boeiende relatie tussen woord, beeld en boomgaard in Brummen.

Zie ook: https://ijsselbiennale.nl/programma/ 

Details

Datum 18-06-2021
Duurt tot 18-09-2021
Waar Zorgboerderij Cortenoever