Opening expositie

De expositie, gemaakt in het kader van de IJsselbiënnale 2021 met het thema Tij, Tijd en Tijdelijkheid, is al vanaf vrijdag 18 juni opengesteld op het erf van Werk- en Zorgboerderij Cortenoever aan de Piepenbeltweg 27 in Brummen. U bent daar de hele zomer van harte welkom. De tentoonstelling loopt tot 18 september. Wat u kunt verwachten:

natuurkunstfoto's, gekoppeld aan vijf bij de foto’s geschreven zeer korte verhalen (zkv's). Daarnaast kunt u ook avontuurlijk genieten van ‘Drijvende woorden’: het flexibele flessenpost-project in het weiland.

Op zondag 4 juli vindt de feestelijke opening plaats, met een hapje en een drankje. Tijdens de opening zullen de zkv's door de schrijvers voorgelezen worden, fotograaf Sharon Elvin vertelt over haar inspiratie en Elly van Agtmaal presenteert het flessenpost-project. Vanwege de coronamaatregelen is er plaats voor maximaal 50 gasten. Om die reden moet u zich voor de opening aanmelden. U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen naar: .

‘Woord en beeld in de boomgaard’ is een gezamenlijk project van de werkgroep Taalmarkt van de Culturele Stichting Brummen, Sharon Elvin en Elly van Agtmaal, en de schrijvers, Agnes van Brussel, Nicolien van Doorn, Laurens Hoevenaren, Agave Kruijssen en Marije Verbeeck.

Een vriendelijk verzoek: kom wandelend of op de fiets, er is nagenoeg geen parkeergelegenheid voor auto's. De expositie is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Details

Datum 04-07-2021 14:30 uur
Waar Zorgboerderij Cortenoever