Literair café met Jaap Robben

Jaap Robben

Jaap Robben (1984) is een schrijver die niet specifiek voor een publiek van een bepaalde leeftijd schrijft, maar hij schrijft "voor iedereen in het bijzonder" zoals op zijn website staat. Zijn romandebuut was Birk, een aangrijpend verhaal dat werd gewaardeerd door boekhandelaars, lezers en recensenten. Birk kreeg o.a. de Nederlandse Boekhandelsprijs. Zijn tweede roman Zomervacht stond op de longlist van de International Booker Prize, en was bij het programma de wereld draait door Boek van de Maand. Zijn meest recente roman heet Schemerleven en verscheen in 2022. Robbens romans zijn vertaald in vijftien talen.

Open Podium

Na de pauze is er ruimte voor ons gebruikelijke open podium. Het thema is dit keer Verbinding en verlies. Gedichten, een lied, verhaal of column van maximaal 5 minuten kunnen elkaar afwisselen. Winnaar of winnares van de Kleinegeit wordt diegene die de meest opmerkelijke bijdrage levert.

Aanmelden

U kunt zich uiterlijk 17 april aanmelden bij taalmarkt@brummencultuur.nl als u de literaire avond wilt bijwonen. Wanneer u ook wilt optreden op het open podium geeft u dat dan duidelijk aan in uw bericht.
Er is plaats voor korte optredens van maximaal 5 deelnemers, met voorrang voor inwoners van de gemeente Brummen.

Evenement-informatie

Startdatum 19-04-2023 20:00 uur
Locatie De Vroolijke Frans