Lezing Irene van der Aart

Irene van der Aart is geboren in het westen maar woont met haar man, boer Gerard, in de Achterhoek. Irene heeft een humoristische kijk op de contrasten tussen deze delen van Nederland. Deze verhalen deelt zij graag met het publiek. Voor regelmatige bezoekers van lezingen bij de Bibliotheek (Buiten ’t Boekje) is Irene geen onbekende. Al twee keer eerder wist Irene het publiek te boeien met haar komische verhalen.

Wie is Irene van der Aart

Irene van der Aart is als cabaretière, actrice en zangeres in vele genres thuis. Ze speelt cabaret- en improvisatievoorstellingen, theaterprogramma’s voor jeugd en senioren en daarnaast is ze een veelgevraagd presentatrice. Ook schrijft Irene columns voor dagblad de Gelderlander en het tijdschrift Naober waarin ze haar ervaringen platteland versus stad tegen het licht houdt. Ook haar boeken ‘De Boer Op’ en ‘Uitgemolken’ gaan over dit thema.

86e Boekenweek: thema Tweestrijd

Het thema van de 86ste Boekenweek is: Tweestrijd. Anders gezegd: het hart volgt niet altijd de rede en onze onderbuik ondermijnt nogal eens het gezonde verstand. In boeken en in de literatuur krijgt die tweestrijd bij uitstek vorm. Daarom past het verhaal van Irene zo goed bij dit thema.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 25 juni 2021
Tijd: 20.00 uur
Kosten: 6 euro (inclusief heerlijk kopje koffie of thee)
Aanmelden: via onze website www.bibliotheekbrummenvoorst.nl 

In afwachting van de coronamaatregelen die eind juni gelden, weten wij nu nog niet of Irene live naar Brummen komt of dat de lezing online wordt gegeven.

Details

Datum 25-06-2021 20:00 uur
Waar Bibliotheek Brummen