Boekpresentatie Francine Postma

Wat doe je als je uitgeput bent en stiekem genoeg hebt van het drukke gezinsleven? Schrijver Francine Postma ging niet bij de pakken neerzitten maar ze ging ‘aan de wandel.’ Francine liep vijf weken lang een pelgrimstocht in Noord-Europa. Ze schreef een boek over haar ervaringen en over inspirerende mensen die ze onderweg ontmoette. Maar onderweg kwam ze ook zichzelf tegen. Dit verhaal deelt ze graag met jou bij de Bibliotheek in Brummen.

Ontsnappen aan de sleur

Onderweg…. Dat is de titel van het nieuwe boek van Francine Postma. Een dagboek van haar pelgrimswandeltocht van 580 kilometer van Zweden naar Noorwegen. In het boek lees je niet alleen mee over haar schouder in haar 'dagboek.' Maar er zijn ook prachtige foto’s te bewonderen, beschrijvingen van wandeletappes en praktische tips. Interessant voor iedereen die wel eens een tijdje wil ontsnappen aan het dagelijkse leven.

Nederland leest met het thema “Over de grenzen”

Het boek Onderweg van Francine Postma sluit perfect aan bij het thema van 2021 “Over de grenzen’’ van Nederland leest. Ook met een boek op je schoot kun je over de grens gaan in je gedachten en beleving. Een mooie aanleiding voor de Bibliotheek om Francine uit te nodigen.

Wie is Francine Postma?

Francine Postma (geboren in 1972 in Zuid-Holland) is schrijver, journalist en pelgrim. Ze werkte onder andere voor de radio en voor tijdschriften als Libelle, Santé, Happinez en Mind Magazine.

Praktische informatie

Aanmelden: via de activiteitenagenda op www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.
Tijdens deze avond kun je het boek Onderweg (uitgeverij Fjord) van Francine aanschaffen voor € 20,00.

Details

Datum 10-11-2021 20:00 uur
Waar Bibliotheek Brummen