De Geiten Pers presenteert De lafaard

Primera Bosman aan het Marktplein in Brummen gaat speciaal voor de presentatie open. Na afloop is er gelegenheid om het boekje aan te schaffen en te laten signeren. De toegang tot de presentatie is gratis. Wilt u komen, meld u dan aan via .

Schrijver en presentator Bas Steman is onder meer bekend van het televisieprogramma Ridders van Gelre. Hij woont in Zutphen en schreef eerder biografieën van Ramses Shaffy en Leontine van Moorsel. Ook verschenen er twee romans van zijn hand: De aankomst en Morgan, een liefde.

De lafaard is een bijzonder verhaal over twee broers.
Tekenaar Jan Baggen uit Zutphen maakte speciaal voor deze uitgave twee prachtige pentekeningen.

 

 

 

 

 

 Het boekje is de 39e uitgave van De Geiten Pers, die dit jaar 30 jaar bestaat. De Geiten Pers is een literaire uitgeverij van lokale verhalen over Brummen en Eerbeek, geschreven door professionele, vaak landelijk bekende schrijvers. Voorgangers van Bas Steman waren bijvoorbeeld Martine Letterie, Coen Simon, Jolande Withuis, Jan Brokken, A.L. Snijders, Jan Siebelink, Lydia Rood en Laurens Hoevenaren. Het gaat om bibliofiele publicaties, die met zorg worden uitgegeven in een eenmalige oplage van dit keer 500 exemplaren.

De reeks boekjes van De Geiten Pers bevat nu 39 publicaties, deels nog verkrijgbaar via de website www.geitenpers.nl, bij de bibliotheken in Brummen, Eerbeek en Twello en bij een groot aantal boekwinkels door het hele land.

Details

Datum 10-11-2019 15:30 uur
Waar Primera XL Brummen