Kleur mee aan de Sinterklaaskleurplaat!

Op maandag 23 november komt de grootste kleurplaat van Eerbeek en omstreken naar de Bibliotheek in Eerbeek. Deze kleurplaat is wel 1.00 meter bij 5.00 meter. Dus echt heel groot.
Alle kinderen uit Eerbeek kunnen meehelpen om de kleurplaat zo mooi mogelijk in te kleuren. Hiervoor zijn speciale potloden beschikbaar besteld door Boekhandel Hendriks. Wie weet komt Sinterklaas af en toe wel even langs om te kijken…

Help je ook mee kleuren? Dan krijg je een leuke attentie mee, namelijk een eigen kleurplaat die je thuis kunt inkleuren en in je schoen kunt doen. De schoen mag je vervolgens naar Bakker Ten Veen in Eerbeek brengen. En dan maar hopen dat daar wat lekkers in terecht komt. En van de Bieb krijg je ook een klein cadeautje mee.

Deze mega grote kleurplaat wordt op 5 december op de boot van Sinterklaas geplakt om mee te gaan naar Spanje. Dan kan iedereen onderweg de mooie kleurplaat bewonderen. Kijk voor meer informatie op: https://sintineerbeek.nl/cadeau-voor-sinterklaas/. De grote kleurplaat is gedrukt door Felco B.V.

 

Details

Datum 23-11-2020
Duurt tot 05-12-2020
Waar Bibliotheek Eerbeek