Kunstmarkt in centrum van Brummen

Bekende en nieuwe kunstenaars

Veel kunstenaars, rond de 60, hebben ervoor gekozen om hun kunstkraam op te zetten in Brummen, op en rond het Marktplein. Een deel van hen zult u wellicht al kennen, zij komen graag elk jaar vanwege de gezellige sfeer en het leuke, kunstminnende publiek. Dit is gelukkig niet onopgemerkt gebleven, ook een flink aantal nieuwe kunstenaars heeft ervoor gekozen om zich voor de eerste keer in Brummen te presenteren, hopelijk niet voor de laatste keer!

Informatief

U zult verrast worden door de hoge kwaliteit van de verschillende kunstvormen: etsen, olieverfschilderijen, keramiek, hout, sieraden, fotografie etc. De kunstenaars geven graag uitleg over hun manier van werken, hun inspiratie en de door hen gekozen materialen. Dat zal u zeker helpen bij de keuze van de aankoop van een kunstwerk. Ook zult u kunstenaars aan het werk zien, hout bewerken, boetseren of portret tekenen.

Ook leuk voor kinderen!

Neem vooral uw kinderen mee. De leeftijdscategorie van ca. 6 tot 12 jaar kan gratis deelnemen aan de voor hen georganiseerde activiteit Maskers Maken. In een grote kraam staan alle benodigde materialen voor ze klaar om een bijzonder kleurrijk masker te maken. Natuurlijk mogen ze hun eigen creatie mee naar huis nemen.

We vertrouwen op uw komst! U kunt gratis parkeren in heel Brummen, ook vlakbij het Marktplein.

Details

Datum 09-06-2019 12:00 uur
Duurt tot 09-06-2019 17:00 uur
Waar Marktplein Brummen