Expositie autokunst

Hans Baakman is van jongs af aan besmet met het autovirus. Als kind ging hij met zijn vader mee naar Formule 1 races op Zandvoort en Spa Francorchamps. Dat maakte veel indruk. Van zijn vader erfde hij samen met zijn broer een enorme verzameling Ferrari miniatuur modellen. De meeste zijn handgemaakt. Een deel van deze bijna 700 modellen tellende verzameling kun je bewonderen op Instagram (@ferrarimodelcarcollection). Al op vroege leeftijd schetste Hans auto’s. Op 18 jarige leeftijd behaalde hij de vierde plaats bij een ontwerpwedstrijd van Volvo. Nu is hij eigenaar van marketingbureau Sterk Merk en in zijn vrije tijd creatief bezig met schilderen. Van zijn zeer fotorealistische kunstwerken zijn al meerdere gelimiteerde oplages uitgebracht. Het maken van een schilderij neemt afhankelijk van de grootte tussen de 20 en 60 uur tijd in beslag. Hans Baakman werkt ook in opdracht. Je favoriete auto als kunstwerk aan de muur, of als kado voor een speciale gelegenheid? Neem gerust contact op.

Volg Hans Baakman op social media

Het werk van Hans Baakman is niet alleen te zien op zijn website https://hansbaakman.nl en tijdens de expositie in Brummen, maar ook via Instagram (@hansbaakman) te bewonderen.

Bezoek aan de expositie

U bent van harte welkom een bezoek te brengen aan de expositie. Gallery Aaldering is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Op zaterdag zijn de deuren van 9.00 tot 16.00 uur geopend.

Details

Datum 23-09-2022
Duurt tot 31-12-2022
Waar Gallery Aaldering