Eindejaar expositie Kunst in de Hal

 Anke Mosselman creëert al een jaar of 10 sieraden van niet voor de hand liggende materialen.
Vooral het combineren er van geeft vaak bijzondere combinaties. Lichte materialen hebben haar voorkeur; zoals rubber, vilt, schelpen, stukjes leer enz. Zo kan ze een groot sieraad maken zonder dat deze dan als een molensteen om je nek hangt. Zij heeft nog voor tientallen jaren ideeën in haar hoofd!



Hanni Enserink
 schildert al vele jaren. Zij heeft jarenlang designs ontworpen voor stoffen, in enkele, en dan met name haar bloemen schilderijen, is dit terug te vinden. Net als haar liefde voor de natuur en kleur. Zij schildert realistisch met diverse materialen en technieken. Op deze expositie zijn haar werken in acryl te zien, bloemen “geaquarelleerd in acryl op doek”, maar ook een aantal waarbij zij het paletmes op succesvolle wijze heeft gehanteerd.

Rob Kuulkers heeft vanuit zijn creativiteit de sterke behoefte om de beelden die bij hem binnenkomen uit de moderne samenleving, denk aan facebook, YouTube, tv enz., vast te leggen in zijn kunstwerken. Dit doet hij met o.a. steen en keramiek: denk daarbij aan; speksteen, albast, serpentijn, grove chamotte en half porselein. Zijn interpretatie van de werkelijkheid, waar de kijker weer een eigen beeld bij kan vormen.


Openingstijden gemeentehuis:

ma t/m do: 9.00 tot 16.00 uur
vr: 9.00 tot 12.00 uur

 

 

 

Details

Datum 09-11-2019
Duurt tot 31-12-2019
Waar Gemeentehuis Brummen