Ruysdaelkwartet met Frank Brakkee

Tickets kosten 20 euro. Online te bestellen (tot 24 uur voor aanvang van het concert). Ook verkrijgbaar aan de zaal, een half uur voor het concert.
Kinderen tot 16 jaar hebben gratis toegang. Toegangskaarten voor kinderen zijn telefonisch te bestellen bij Dolf Hofs, 0575-562922.

Ruysdael Kwartet

Het Ruysdael Kwartet werd opgericht in 1996, toen alle leden studeerden aan het conservatorium in Den Haag. In de begintijd volgden zij lessen bij leden van het Amadeus Quartett, Hagen Quartett en Quatuor Mosaïques. Ook studeerde het kwartet twee jaar lang bij het Alban Berg Quartett aan de Hochschule für Musik in Keulen. Binnen enkele jaren wist het Ruysdael Kwartet zijn naam te vestigen in binnen- en buitenland en wordt sindsdien regelmatig uitgenodigd voor concerten, festivals en masterclasses.

Sinds juni 2015 is het Ruysdael Kwartet iinitiatiefnemer van het Zoom! kamermuziekfestival in de gemeente Rheden en tot nu toe hebben er al vijf succesvolle edities plaatsgevonden met een schare aan internationale topmusici

Het Ruysdael Kwartet heeft reeds 5 cd’s opgenomen. De serie “Russian Generations” is internationaal gelauwerd en de vertolking van de kwartetten van Tsjaikovsky kwam in het radioprogramma “Diskotabel” meerdere malen unaniem als favoriet uit de bus.

Frank Brakkee

Frank Brakkee is sinds 1992 solo-altist in het Radio Filharmonisch Orkest. Hij werd geboren in 1965 te Nijmegen en studeerde aan het conservatorium van Utrecht. In 1992 studeerde hij cum laude af als uitvoerend musicus. Daarnaast speelt hij in het Franciscus Kwartet en in het Nieuw Ensemble.


Programma:
Strijkkwintet in F-groot van Anton Bruckner en Mozarts strijkkwintet KV 516 in g-klein.

Details

Datum 08-03-2020 15:30 uur
Start kaartverkoop 10-07-2019
Einde kaartverkoop 07-03-2020 15:30 uur
Prijs per persoon €20,00
Waar Ludgerus Kerk te Hall
Reserveren voor dit concert is niet meer mogelijk.