Nieuwjaarsconcert: Fuse

Vergeet maar even wat je denkt te weten over klassieke muziek, violen of ongemakkelijke concertgewoontes. Fuse neemt je in no-time mee in hun muzikale wereld waarvan je achteraf pas weet dat je er behoefte aan had. Het vonkt, het prikkelt en het schuurt bij dit eigenwijze zestal met hun herkenbare geluid.

Fuse bestaat uit: Julia Philippens (viool), Emma van der Schalie (viool), Mascha van Nieuwkerk (cello), Adriaan Breunis (altviool), Tobias Nijboer (contrabas), Daniel van Dalen (slagwerk).

Fuse speelt zich al jaren in de kijker als de huisband van het tv-programma Podium Witteman, maar minder bekend is de route die de groep sinds 2012 heeft afgelegd: honderden optredens, van rokerige clubs en serene kerken, tot festivalweides en concertgebouwen. De uren op het podium, onder de televisielampen en experimenterend in het repetitiehok - het zit allemaal ingesleten in het DNA van Fuse. Het maakt ze aanstekelijk op elkaar ingespeeld en overtuigend enthousiast over de muziek die ze je voorschotelen. In de wereld van Fuse vind je sporen van jazz, barok- en volksmuziek, swing, minimal music en improvisaties die van ieder concert een nieuwe ontdekking maken.

Een niet-te-missen kickoff van het nieuwe jaar!


Programma:
Bewerkingen van muziek van o.a Maurice Ravel, Nils Frahm, Manuel de Falla, Miles Davis en Simeon Ten Holt

 

Details

Datum 11-01-2020 20:00 uur
Start kaartverkoop 10-07-2019
Einde kaartverkoop 10-01-2020 20:00 uur
Prijs per persoon €22,50
Waar Oude- of Pancratiuskerk
Reserveren voor dit concert is niet meer mogelijk.