Brummense Buiten Bios

Met de vertoning van de prachtige Franse speelfilm ‘Hors Normes’ op donderdag 27 augustus is dit de enige vertoning van de Brummense Buitenbios in haar zestiende buitenseizoen.

Een gedeelte van het park ’t Goor in Brummen wordt omgetoverd tot een buitenbioscoop. Uiteraard worden de coronarichtlijnen in acht genomen en in de buitenlucht is daar gelukkig genoeg plaats voor.

De film begint om 20.30 uur en de entree is € 4,--.

Hors Normes
Hors normes (the Specials) is de nieuwe film van het regisseursduo Éric Toledano en Olivier Nakache (de makers van ‘intouchables’). De film vertelt het bijzondere verhaal van twee goede vrienden die zich met hart en ziel inzetten voor autistische kinderen die zonder hen geen plek hebben in de maatschappij. De film is uit het leven gegrepen, met ijzersterke rollen van acteurs Vincent Cassel en Reda Kateb. De ontwapenende kinderen winnen meteen je hart.

Brummense Buiten Bios
De speelfilm wordt vertoond op een groot scherm en vindt plaats op het grasveld tussen de basisschool ‘het P@rk’ en het dierenpark ‘t Goor. Het is uitdrukkelijk geen ‘drive-in bioscoop’ maar meer een ‘sit-in bioscoop’. Bezoekers nemen zelf hun klapstoelen, dekens of matjes mee om op te zitten. Er is geen verkoop van drank en versnaperingen, er van uit gaande dat men zelf wat mee neemt. 
De Brummense Buiten Bios wordt mede mogelijk gemaakt door lokale sponsoren en door een bijdrage van de ‘Culturele Stichting Gemeente Brummen’.

Informatie
Voor informatie over het doorgaan van de film i.v.m. het weer kan men op 27 augustus bellen naar 06-23380958 of kijken op de site www.brummensebuitenbios.nl. Op deze site is meer informatie over de Brummense Buiten Bios en de speelfilm te vinden. Men kan zelfs een trailer bekijken als kort voorproefje voor de echte vertoning.

Verdere informatie is er ook bij de organisatie : Rudie van den Berg 06-23380958 of Theo van Enckevort 06-19939157.

Details

Datum 27-08-2020 20:30 uur
Waar Park 't Goor