Brummense Buiten Bios

VOORSTELLING IS VERPLAATST NAAR 22 JULI IVM DE WEERSOMSTANDIGHEDEN EN HET NATTE TERREIN.

Een gedeelte van het park ’t Goor in Brummen wordt omgetoverd tot een sfeervolle buitenbioscoop.

De film begint om 21.45 uur.
De entree is € 5,-.

 

 

Corpus Christi

Dit aangrijpende, Oscargenomineerde drama met ruwe kantjes is gebaseerd op echte en opmerkelijke gebeurtenissen: In deze Poolse productie droomt een twintigjarige jeugddelinquent van een carrière als priester. Tijdens werkverlof naar een houtzagerij zwenkt de jongeman af naar de lokale kapel, waar hij per ongeluk wordt aangezien voor een jonge priester – die men op dat moment goed kan gebruiken. Als geestelijke betreedt Daniel, aanvankelijk huiverig, de kansel. Tot hij ontdekt dat hij charismatisch is en werkelijk iets kan betekenen voor deze geloofsgemeenschap die worstelt met een trauma.

Brummense Buiten Bios

De speelfilm wordt vertoond op een groot scherm en vindt plaats op het grasveld tussen de basisschool ‘het P@rk’ en het dierenpark ‘t Goor. Het is uitdrukkelijk geen ‘drive-in bioscoop’ maar meer een ‘sit-in bioscoop’. Bezoekers nemen zelf hun klapstoelen, dekens of matjes mee om op te zitten. Er is geen verkoop van drank en versnaperingen, er van uit gaande dat men zelf wat mee neemt. De Brummense Buiten Bios wordt mede mogelijk gemaakt door lokale sponsoren en door een bijdrage van de ‘Culturele Stichting Gemeente Brummen’.

Informatie

Voor informatie over het doorgaan van de film i.v.m. het weer kan men op 15 juli bellen naar 06-23380958 of kijken op de site www.brummensebuitenbios.nl. Op deze site is meer informatie over de Brummense Buiten Bios en de speelfilm te vinden. Men kan zelfs een trailer bekijken als kort voorproefje voor de echte vertoning. Verdere informatie is er ook bij de organisatie : Rudie van den Berg 06-23380958 of Theo van Enckevort 06-19939157.

Details

Datum 15-07-2021 21:45 uur
Waar Park 't Goor